REACTIE'S GASTEN

You prefer to read in English? Visit us at www.bedawi.com.

Lees hier enkele reacties van onze gasten over hun reis met BEDAWI...

Gemiddelde waardering voor onze reizen:

Dit was een van de beste vakanties die we ooit hebben gehad. Alle mensen die we ontmoetten waren vriendelijk en we voelden ons volkomen veilig. Er was geen enkel moment dat we ons onveilig voelden, noch in Ras Mohamed, noch bij de ECO Lodge in de bergen. Alles was perfect georganiseerd. Het was alsof we bij vrienden waren, niet de typische gids-gast relatie. We hebben genoten van het heerlijke eten, mooie avonden en nachten bij het kampvuur onder de verbazingwekkende met sterren bezaaide hemel. We hebben genoten van de beste koffie en thee ooit. De camel trip was zo goed, dat we dit nog eens gaan doen maar dan een paar dagen langer. We vinden de Bedoeïenen aardig. Ze zijn erg gastvrij en behulpzaam. We moeten nog steeds lachen als we ons de verhalen van Mohamed bij het kampvuur herinneren. Dankzij hem, heeft Marina het plezier in snorkelen herontdekt. Zelfs bij de drop-off koraalmuur. Bedankt Rayya en Mohamed voor de onvergetelijke tijd die we hebben gehad. We komen zeker terug.

Marina, David, Xenia en Jonathan (Duitsland)

Wat een onvergetelijke dag in Ras Mohamed samen met onze gids Mohammed. Veel gezien, geweldig gesnorkeld, geduldige uitleg en ontspannen sfeer. We hebben genoten van de verre uitzichten, het heerlijke eten en natuurlijk het lekkere weer. Echt een aanrader deze dag. Wanneer de kinderen wat groter zijn, zouden we graag gaan camperen in de Sinaï. Wat een aardige gids welke het vertrouwen van de kinderen meteen gewonnen had. Onze dive-master van 3 jaar heeft zeker indruk gemaakt op Mohammed. We hebben jullie reizen aangeraden aan verschillende mensen! Groeten uit Noorwegen.

Amber, Emma-Elise, Rianne en Johan (Noorwegen)

Wij hebben onvergetelijke dagen beleefd in Ras Mohammed. Het was werkelijk fantastisch en héél bijzonder! Mohammed en Mahmoud hadden alles tot in de puntjes geregeld! Het kamp zag er prachtig uit en het ontbrak ons aan niets. We hebben genoten van de maaltijden: de rest van de vakantie nergens meer zo goed gegeten...! De avonden bij het vuur waren prachtig. We hebben heerlijk geslapen in de tenten. De sterrenhemel was overweldigend evenals de zonsop- en –ondergang. En dan heb ik het nog niet gehad over het uitzicht, de kleuren, de rotsen, het zand, de fossielen, het koraal.....alles! De natuur is prachtig en de rust eindeloos. Ben verknocht geraakt aan de natuur en aan de schoonheid van de Sinaï: ik kom beslist nog eens bij jullie terug voor een woestijnsafari! En de wijze waarop de Bedoeïenen deze natuur gebruiken en respecteren is heel fijn. Spreekt me aan, voelt goed. Hartelijke groet, dank voor jouw advies dit te ondernemen! Een blijvende herinnering voor mij en de kinderen

Juliëtte, Isabelle en Maurits (Nederland)

Hallo Rayya en Mohammed, We zijn 2 keer bij jullie geweest in onze vakantie en het was heerlijk! Goede zorg, humor, lekker eten, veel mooie stops gemaakt in Ras Mohammed en lekker gesnorkeld. Een aanrader voor ieder die de natuur en rust wil beleven zoals het bedoeld is. Hopelijk zien we elkaar deze vakantie weer. Liefs, Rob en Irene

Irene de Raef (Nederland)

Super naar mijn zin gehad op de Eco-camping in Ras Mohamed. Echt het park van een andere kant gezien dan we ooit gezien hadden. Mooi stuk, rustig strand waarop de tenten staan en met een klein internationaal gezelschap (wij waren met totaal 8 personen) daar een paar dagen doorgebracht. Heerlijk gesnorkeld, fantastisch lekker gegeten en mooie verhalen en geschiedenis gehoord over de cultuur in Zuid-Sinai. Deze camping is echt een aanrader voor iedereen die eens iets anders wil doen en zien dan de standaard trips die aangeboden worden (ecotoilet/matrassen/dekbedden/douches alles is er) en dat onder de bezielende leiding van Rayya en Mohamed. Wij keren graag terug.

Nicolette Bergenhenegouwen (Nederland/Egypte)

Wat een belevenis bij jullie op de eco-camping in Ras Mohamed! Alles tot in de puntjes geregeld, lekker eten, prachtig snorkelen (zelfs zonder flippers en wetsuit...) en de sanitaire voorzieningen net zo bijzonder als functioneel, geweldig! En dit alles bij volle maan... Het ging veel te snel voorbij. Terug in Nederland lijken de foto's zo onwerkelijk. Rayya en Mohamed, bedankt voor jullie gastvrijheid en als het aan ons ligt: tot ziens!

Nanda en Klaas (Nederland)

Wij (gezin uit Australië: man, vrouw en 4 kinderen, onze Amerikaanse vriendin en haar kind en een andere Amerikaanse vriend) kwam uit Cairo met de auto en verbleven op de ECO Camping met 4 kinderen voor twee nachten. We zijn verliefd geworden op deze plek. Wij raden het aan voor iedereen die houdt van kamperen op het strand, om te snorkelen en weg te zijn van de drukte. We hopen eerdaags terug te komen.

Turland Familie (Australië/Egypte)

We hadden een geweldige tijd met jullie, dus we komen terug voor meer en volgende keer langer!

Shereen Saleh & de jongens (Verenigd Koninkrijk)

We vergaten om hier te schrijven. Onze excuses daarvoor. Hartelijk dank voor de mooie safari in het hooggebergte, Eco Lodge, Wadi Feiran en El Tur. We dachten dat dit onze laatste reis in deze streek zou zijn. Bedankt voor jullie gastvrijheid, we zijn nu van plan om weer terug te komen volgend jaar. Wij beschouwen jullie als vrienden.

Jean & Marie Cos (Frankrijk)

Het was een super vakantie! Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen, zo lief! Ik heb een leuk stukje over jullie geschreven in de nieuwsbrief en veel mensen vragen naar Bedawi. Het zou toch leuk zijn als er bekenden naar jullie komen en daar weer van etc…

Ingrid, Marco, Louise en Sophie (Nederland)

NEEM HIER EENVOUDIG CONTACT MET ONS OP

 

Via onze AANKLIK mailbox > > >

 

Een nieuw venster opent in je browser,

in een beveiligde (https) omgeving.

Vul je naam en E-mail adres in, schrijf

je bericht en klik op de knop 'Verzenden'.

Je ontvangt direct een kopie van je verstuurde

bericht en wij reageren z.s.m. via E-mail.

Algemene Reisvoorwaarden | Copyright BEDAWI.COM © 2007 - 2017 | Neem a.u.b. contact met ons op voor vrijgave van de rechten

B E D A W I f o r T o ur i s m

Nabq 46512 Sharm El-Shaykh,

South Sinai Governrate

Arab Republic of Egypt

 

Mobiel: (+2)01006983031

Wij spreken Nederlands en zijn

tevens te vinden op Whatsapp