REISADVIES

You prefer to read in English? Visit us at www.bedawi.com.

Een reisdavies is niet bindend, niet positief of negatief, maar is een aanbeveling aan de reiziger.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger en de reisorganisator om een reis door te laten gaan of niet.

NEEM HIER EENVOUDIG CONTACT MET ONS OP

 

Via onze AANKLIK mailbox > > >

 

Een nieuw venster opent in je browser,

in een beveiligde (https) omgeving.

Vul je naam en E-mail adres in, schrijf

je bericht en klik op de knop 'Verzenden'.

Je ontvangt direct een kopie van je verstuurde

bericht en wij reageren z.s.m. via E-mail.

Reisadvies

 

Ministeries van Buitenlandse Zaken geven voor honderden landen in de wereld reisadviezen. Dit is bedoeld om de reiziger voor te bereiden en om te waarschuwen voor onveilige omstandigheden in een land. Soms kunnen zelfs reizen naar een bepaalde plaats worden ontmoedigd.

 

Dit reisadvies is niet bindend, maar is een aanbeveling aan de reiziger. Het is niet positief of negatief en het is altijd de verantwoordelijkheid van de reiziger en de reisorganisator om een reis door te laten gaan of niet.

 

Veel reizigers denken dat zij hun reis kostenloos kunnen annuleren als zij op vakantie gaan naar een risico gebied, maar als er geen dekkings-beperking is afgegeven door een calamiteitenfonds, is dit niet het geval, zelfs niet wanneer het Ministerie van Buitenlandse Zaken

de situatie als onveilig beschouwt.

 

Dit klinkt misschien vreemd, maar een reisovereenkomst is een overeenkomst tussen het individu en de reisorganisatie.

 

Eén ding is zeker, een reisorganisatie heeft er geen belang bij om reizigers aan te trekken naar onveilige gebieden, maar of de situatie aanleiding is voor een beperkte dekking, beslissen zij zelfstandig.

 

BEDAWI stelt de veiligheid van haar gasten voorop bij het organiseren van haar reizen. Als er ook maar enige twijfel is, worden reizigers altijd nauwkeurig en op voorhand geïnformeerd.

 

Als wij je reis moeten annuleren kun je erop rekenen dat wij je betaling terug storten, maar dit is tot op heden nooit nodig geweest. Niet tijdens en sinds de demonstraties in

Egypte en in weerwil van al het negatieve nieuws dat in de media is te lezen over reizen in onze Sinai.

 

Ons voordeel is dat wij als lokale reisorganisatie werken met lokale mensen van alle stammen uit alle gebieden en dat wij altijd precies weten wat er gaande is in een bepaald gebied en wij zijn niet afhankelijk van informatie van derden zoals het Ministerie.

 

Bovendien zijn de lokale mensen degenen die je echt veiligheid kunnen bieden als er problemen zijn en bij hen te gast zijn betekent dat zij je beschermen op basis van hun cultuur en tradities, d.w.z. alsof je lid van hun familie bent.

 

Het is onze zaak om te weten, dus als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Daar zijn we voor!

 

Link naar WIJS OP REIS

B E D A W I f o r T o ur i s m

Nabq 46512 Sharm El-Shaykh,

South Sinai Governrate

Arab Republic of Egypt

 

Mobiel: (+2)01006983031

Wij spreken Nederlands en zijn

tevens te vinden op Whatsapp

Algemene Reisvoorwaarden | Copyright BEDAWI.COM © 2007 - 2017 | Neem a.u.b. contact met ons op voor vrijgave van de rechten