BESEF DAT...

You prefer to read in English? Visit us at www.bedawi.com.

Wij adviseren je om dit onderwerp 'WAT JE MOET WETEN' en alle artikelen in het submenu

door te lezen, zodat je goed bent geïnformeerd voordat je gaat inpakken en afreist.

Besef dat...

 

Als je gaat snorkelen raak dan niets aan en ga nooit op het koraal staan. Je beschermt niet alleen de koralen, de vissen en andere zeedieren, maar ook jezelf.

 

Haaien zwemmen in de Rode zee maar vormen geen gevaar als je weet hoe je je dient te gedragen bij het snorkelen en duiken. Helaas zijn er de laatste jaren meer en meer snorkelaars die zich, niet gehinderd door enige kennis, in de zee begeven en zelfs vissen voeren. Dit is vragen om problemen!

Het is verboden om zonder lokale gids de woestijn of de bergen in te gaan. Sommige paden zijn verwoest door overstromingen en je moet precies weten waar je gaat en staat.

 

Helaas zijn er ook nog steeds plaatsen waar landmijnen liggen vanuit de tweede wereldoorlog en als gevolg van de oorlog tussen Egypte en Israël. Je lokale gids kent het gebied en draagt zorg voor je welzijn.

 

Keer geen stenen om als je in de woestijn wandelt. Er kunnen dieren onder schuilen die niets doen, totdat zij zich bedreigd voelen.

Als je in de bergen gaat wandelen, kijk dan goed waar je loopt en haast je niet. De lokale mensen (en dus ook je gids) bewegen zich moeiteloos en vlug in dit gebied. Probeer dit niet bij te benen maar vraag hen of ze het wat rustiger aan kunnen doen.

 

BEDAWI werkt uitsluitend met lokale gidsen die het gebied en de zee kennen als hun eigen broekzak zodat je veiligheid is gewaarborgd.

 

Volg altijd de aanwijzingen van onze gidsen op en laat je verrassen door hun uitgebreide kennis van dit gebied.

NEEM HIER EENVOUDIG CONTACT MET ONS OP

 

Via onze AANKLIK mailbox > > >

 

Een nieuw venster opent in je browser,

in een beveiligde (https) omgeving.

Vul je naam en E-mail adres in, schrijf

je bericht en klik op de knop 'Verzenden'.

Je ontvangt direct een kopie van je verstuurde

bericht en wij reageren z.s.m. via E-mail.

Algemene Reisvoorwaarden | Copyright BEDAWI.COM © 2007 - 2017 | Neem a.u.b. contact met ons op voor vrijgave van de rechten

B E D A W I f o r T o ur i s m

Nabq 46512 Sharm El-Shaykh,

South Sinai Governrate

Arab Republic of Egypt

 

Mobiel: (+2)01006983031

Wij spreken Nederlands en zijn

tevens te vinden op Whatsapp