ONZE PRIJZEN

You prefer to read in English? Visit us at www.bedawi.com.

"Wij gebruiken geen zogenaamd lage prijzen om je te lokken..."

Onze prijzen

 

BEDAWI biedt korte reizen en kant-en-klare reisprogramma's aan welke zijn voorzien van vaste prijzen, per persoon zodat de kosten direct duidelijk zijn.

 

De prijzen die zijn vermeld op onze website voor kant-en-klare reizen zijn inclusief belasting en services, zodat je niet bij het reserveren voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Reizigers die een reis op maat aanvragen, ontvangen van ons een reisvoorstel met een prijsopgave via E-mail, zodra de noodzakelijke gegevens bij ons bekend zijn.

De prijsopgave

 

De uiteindelijke prijs van je definitieve reisplan is mede afhankelijk van de gewenste transfers, de keuze voor het soort vervoer, het aantal deelnemers, enz.

 

We staan je kostenloos met raad en daad bij en overleggen met je via E-mail.

 

Als je reisplan definitief is, d.w.z. dat het aantal deelnemers, je aankomst- en vertrektijden en de route, ontvang je onze prijsopgave.

 

Als je akkoord gaat, dan maak je daarna je reservering definitief.

 

Volledige service

 

BEDAWI biedt all-inclusive service met eten en drinken bij de meeste reizen, waardoor er een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is en je niet plotseling meer uitgaven hebt tijdens je vakantie.

 

BEDAWI accepteert naast reguliere betalingen via de bank ook online betalingen met Visa en Master Card, zodat je veilig en snel kunt betalen.

 

Dit is belangrijk omdat wij onze services in de meeste gevallen slechts kunnen garanderen na ontvangst van je (aan)betaling.

 

NEEM HIER EENVOUDIG CONTACT MET ONS OP

 

Via onze AANKLIK mailbox > > >

 

Een nieuw venster opent in je browser,

in een beveiligde (https) omgeving.

Vul je naam en E-mail adres in, schrijf

je bericht en klik op de knop 'Verzenden'.

Je ontvangt direct een kopie van je verstuurde

bericht en wij reageren z.s.m. via E-mail.

Algemene Reisvoorwaarden | Copyright BEDAWI.COM © 2007 - 2017 | Neem a.u.b. contact met ons op voor vrijgave van de rechten

B E D A W I f o r T o ur i s m

Nabq 46512 Sharm El-Shaykh,

South Sinai Governrate

Arab Republic of Egypt

 

Mobiel: (+2)01006983031

Wij spreken Nederlands en zijn

tevens te vinden op Whatsapp