ONZE MANIER

You prefer to read in English? Visit us at www.bedawi.com.

"Op onze website vind je geen commerciële praat over ecotoerisme of lidmaatschap van organisaties

die je verzekeren dat wij een verantwoorde reisorganisatie zijn. Dit is voor ons de normale manier van zaken doen en verdiensten gaan bij ons niet naar dergelijke marketing en dure lidmaatschappen

maar rechtstreeks naar onze lokale gemeenschappen."

NEEM HIER EENVOUDIG CONTACT MET ONS OP

 

Via onze AANKLIK mailbox > > >

 

Een nieuw venster opent in je browser,

in een beveiligde (https) omgeving.

Vul je naam en E-mail adres in, schrijf

je bericht en klik op de knop 'Verzenden'.

Je ontvangt direct een kopie van je verstuurde

bericht en wij reageren z.s.m. via E-mail.

Algemene Reisvoorwaarden | Copyright BEDAWI.COM © 2007 - 2017 | Neem a.u.b. contact met ons op voor vrijgave van de rechten

Onze Manier

 

BEDAWI werkt in partnerships en op basis van gelijkwaardigheid met de lokale bevolking.

 

BEDAWI organiseert reizen met een minimale impact op het milieu zodat we nu en in de toekomst kunnen genieten van de schoonheid van ons land.

 

BEDAWI organiseert reizen met respect voor de lokale bevolking en streeft naar een zo groot mogelijke positieve, sociale impact voor zowel onze gasten als de lokale bevolking.

 

BEDAWI werkt aan het verhogen van bewustwording onder onze gasten, de lokale bevolking en mensen die werkzaam zijn in het toerisme door het goede voorbeeld te geven met als doel om verandering in de mensen zelf te bevorderen zodat zij zelf dit beleid gaan toepassen en bevorderen.

BEDAWI regelt geen vluchten omdat je deze tegenwoordig eenvoudig online en naar wens kunt boeken.

 

BEDAWI werkt via E-business zodat je vanuit het comfort van je eigen huis, je reis met ons kunt regelen. Zo houden wij de kosten laag en concurrerend, terwijl onze mensen zeker zijn van een eerlijke beloning voor hun werk en inzet.

 

BEDAWI regelt je verblijf, je reis en activiteiten vanaf de aankomst op de luchthaven tot het vertrek vanaf de luchthaven. Je kunt kiezen uit onze korte reizen en reisprogramma's of een individuele reis op maat.

 

BEDAWI gidst je naar het buitengewone, zodat je blij, verfrist en met onvergetelijke herinneringen naar huis gaat.

We vertellen je over de fascinerende flora en fauna, historische, culturele, religieuze en actuele achtergronden

van plaatsen en de lokale bevolking die hier in harmonie leeft met de natuur.

 

Jij kunt helpen

 

Als reiziger kun je eenvoudig een steentje bijdragen door je reis rechtstreeks te boeken bij een verantwoordelijke en 100% lokale reisorganisatie. Je geld is goed besteed, het verdubbelt je vakantieplezier en mogelijk bespaar je zelfs nog geld.

 

Door deel te nemen aan 'zacht' cultureel en ecotoerisme, zoals het inhuren van een lokale gids of door te kamperen met Bedoeïenen, ondersteun je het behoud van dit unieke eco systeem en haar inheemse bevolking. Zo help je om de rijke tradities van de Bedoeïenen te behouden en bovendien heb je de gelegenheid om te leren van hun diepgaande kennis van het land, de zee en de geheimen van de Sinai.

B E D A W I f o r T o ur i s m

Nabq 46512 Sharm El-Shaykh,

South Sinai Governrate

Arab Republic of Egypt

 

Mobiel: (+2)01006983031

Wij spreken Nederlands en zijn

tevens te vinden op Whatsapp